Képek
 
Fórumtémák
Legújabb témák
-> téli horgászat
-> horgászat
Legnépszerűbb témák
-> téli horgászat [4]
-> horgászat [2]
 
Időjárás előrejelzés
Üdvözlet

A weboldalt sajnos technikai okok miatt újra kellett telepíteni így a regisztrációk elvesztek.Kérlek regisztráljatok újra .Az ékezetes betűk is münködnek.Megértéseteket köszönjük.Ózdihorgász team.......Üdvözöllek az oldalon.....
 
Legújabb Hírek
 
Véletlen választott link ajánlatunk

Notice: Undefined index: weblink_image_url in /mnt/ultraweb/o/oz/ozdihorgasz/infusions/random_link_panel/random_link_panel.php on line 23
Finomszerelékes horgásztechnikák 2.rész
Finomszerelékes horgásztechnikák 2.rész

Megtekintve: 299 | Beküldve: 02/03/2011 21:53

Leírás:
 
Ma történt a fórumba - Percről Percre
Nem található üzenet!
 
Ózdi Feeder Kupa
Neve: Ózdi Feeder Kupa
Helye: Ozd
Horgászvíz neve: Ózdi horgásztó
Nevezési díj : 6000/ fő
Kezdés dátuma : 2011. május 27.
Szervező elérhetősége : +36 30 7467 179
Plakát, részletes leírás (pdf, dokumentum): -
Feltöltő: Mihály Zsolt (FREE CARP TEAM)
Egyéb információ:
- A vesenyegyéni verseny, de minden horgásznak lehet egy segítője. A segítő nem dobhat be, nem etethet, nem csalizhat, de a halat megszákolhatja, és a haltartóba, illetve pontyzsáka helyezheti. Részt vehet a mérlegelésben, aláírhatja a mérlegelési lapot.

- A verseny időtartama egyszer 8 óra.

- Nevezési díj 6000 Ft/fő

-Horgászni egyetlen feeder vagy picker bottal lehet. Tartalékként bármennyi rendelkezésre állhat.

-Csak olyan végszereléket lehet használni, amelyen súly (ólom, vagy etetőkosár) található. A végszereléken egy darab egyágú horog lehet.

-Alapozó etetés alatt, horgászbottal bejuttatható jelölő bója engedélyezett, melyet a verseny kezdetére ki kell venni. A jelzőbója csak rzgőspicces bottal juttatható be.

-Elektromos, vagy egyéb a zsinórra szerelt kapásjelző használata tilos.

-Etetni kézzel, csúzlival, etetőkosárral, PVA termékekkel lehet.

-A bekevert megnedvesített etetőanyag maximális mennyisége 15 liter. Etető anyagnak számítanak a magvak, pelletek, darák és a horgászfölg is. Az etetésre használt magvak csak főtt vagy erjesztett állapotban használhatók. Száraz vagy áztatott magvakkal etetni tilos. Az etetés a verseny időtartama alatt folyamatosan végezhető.

-Élő anyag (csonti, pinki, giliszta) max 2 kg lehet. Szúnyoglárva sem etetésre sem csalizásra nem engedélyezett.

- Bojli használata tilos. Felaprított, faragott vagy etetőanyagba keverve is.

- Az értékelésbe minden kifogott hal beleszámít, amelyekkel kíméletesen kell bánni és a mérlegelésig életben kell tartani.

-A nagy halak védelme érdekében pontymatrac és merítőháló használata kötelező. Ponty visszaengedése előtt szájfertőtlenítő használata kötelező.

-A mérlegelés a verseny időtartama alatt folyamatos, kivéve az egyéb halakat, amelyek a verseny végén kerülnek mérlegelésre.

- Szektoridegen hal nincs. Mindenkitől elvárjuk a sportszerű toleráns magatartást.

- A verseny lefújása előtt megakasztott hal beleszámít a mérlegelésbe, amenyiben a lefújást követő 15 percen belül megszákolásra kerül.

- Tilos a pergetés, az úszóval ellátott szerelék, bogáncs, horoglánc, élő és élettelen csalihal használata.

- Vízbemenni szákolás és haltartó leszúrása érdekében is tilos.

- Minimális meghorgászandó távolság 10m.

- A szabályok be nem tartása, horgászhoz nem méltó viselkedés, illetve a túlzott alkoholfogyasztás a versenyből való kizárást vonja magaután.

Üdvözlettel: Kovács Kristóf /szervező/
 
Horgászeszközök
A sporthorgászat alapeszközei, a bot, a zsinór, a horog, ma már végtelenül kifinomult formában és kidolgozásban, de az ősi horgász alapelveket, funkciókat hűen tükrözik. A modern horgászcikkipar új- és újabb vívmányai által a horgászok eredményessége nőttön- nő, egyre kevesebb esélyt adva természetesen a halaknak. A horgászeszközök fejlődése lehetővé tette, hogy a körülményekhez képest legfinomabb, legérzékenyebb és az adott módszernek, halfajnak megfelelő és legnagyobb élvezetet nyújtó felszereléssel hódolhassunk kedvtelésünknek.
 
Halfajok
Halfajok
 
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
 
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

16/09/2014 08:56
Nem elég aktívak a horgász sporik Angry Shock

  nyul01
29/08/2011 20:13
Sziasztok! Aug.23-án volt szerencsém 24órát horgászni az ózdi tavon.Egy egész napi pörkölődés után éjjel gyönyörű halakat fogtam.(11,70kg, 7kg, 9kg) és 3db leakadás. Egyszóval, nem kellene így leírnot

  james88
19/07/2011 19:28
Üdv! Én nem szeretem az ózdi tavat ha jót akarok horgászni inkább elmegyek Tardonára... Legújabban Sajószögedre szeretek menni, ott lehet fogni ragadozó halat és még sátorozni is lehet, igaz kicsit m

  Tomi74
15/07/2011 06:43
Sziasztok.Jártatok
manapság az ózdi tón?Én sajnos igen. Elég nagy csalódás az egész. Részeg halőrök, döglött halak mindenhol, és oltári bűz. Amióta nincsenek a régi halőrök még szegény Tibor idejéből

  james88
10/05/2011 18:54
Üdv! Ongán járt már valaki horgászni ha igen milyen a tó? Lesz ott egy 24 órás páros pontyfogó verseny és gondolkodok rajta hogy menni kellene... Valaki légyszi infót a tóról!!!

 
Generálási idő: 0.22 másodperc
234,365 egyedi látogató